2021

03 децембар 2021

Пружаоци услуга у ваздушном саобраћају из Албаније и Северне Македоније придружили су се програму слободног планирања рута (FRA) у оквиру Иницијативе заједничког неба југоисточне Европе (SESCI)

SECSI FRA је развијена уз подршку менаџера мреже и са новим члановима чини једну од највећих прегораничних области слободног планирања летења у Европи.

09 новембар 2021

Оглас за продају комерцијалног отпада

У оквиру поступања према законским захтевима у области управљања отпадом, оглашава се продаја/преузимање комерцијалног опасног и неопасног отпада.

04 новембар 2021

Састанак директора SMATSA Предрага Јовановића и директора M-NAV Фахрудина Хамидија

У Центру контроле летења Београд је одржан билатерални састанак директора SMATSA, г. Предрага Јовановића и г. Фахрудина Хамидија, директора пружаоца услуга у ваздушној пловидби Северне Македоније, M-NAV, са сарадницима.

20 октобар 2021

Министар Момировић у посети Контроли летења Србије и Црне Горе

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић је са директором SMATSA Предрагом Јовановићем, обишао радове на изградњи новог торња аеродромске контроле летења и зграде Центра контроле летења Београд.

06 октобар 2021

Контролори летења по дуалном моделу студија

Почела обука прве генерације контролора летења који се школују по дуалном моделу студија на Вишој ваздухопловној школи “Ваздухопловна академија” и у SMATSA.

21 мај 2021

Ваздухопловна академија у Вршцу постала део система формалног образовања

Уговор о преносу имовине Ваздухопловне академије у Вршцу на Републику Србију потписан је у Вршцу, чиме је овај центар за обуке постао део система формалног образовања.

27 април 2021

Оглас за продају комерцијалног отпада

Продаја комерцијалног отпада прикупљањем писаних понуда у оквиру поступања према законским захтевима у области управљања отпадом у Републици Србији.

09 фебруар 2021

Конкурс за упис нове класе студената на SAA

Контрола летења Србије и Црне Горе SMATSA доо Београд и SMATSA Ваздухопловна академија Објављују К О Н К У Р С.