2021

03 decembar 2021

Pružaoci usluga u vazdušnom saobraćaju iz Albanije i Severne Makedonije pridružili su se programu slobodnog planiranja ruta (FRA) u okviru Inicijative zajedničkog neba jugoistočne Evrope (SESCI)

SECSI FRA je razvijena uz podršku menadžera mreže i sa novim članovima čini jednu od najvećih pregoraničnih oblasti slobodnog planiranja letenja u Evropi.

09 novembar 2021

Oglas za prodaju komercijalnog otpada

U okviru postupanja prema zakonskim zahtevima u oblasti upravljanja otpadom, oglašava se prodaja/preuzimanje komercijalnog opasnog i neopasnog otpada.

04 novembar 2021

Sastanak direktora SMATSA Predraga Jovanovića i direktora M-NAV Fahrudina Hamidija

U Centru kontrole letenja Beograd je održan bilateralni sastanak direktora SMATSA, g. Predraga Jovanovića i g. Fahrudina Hamidija, direktora pružaoca usluga u vazdušnoj plovidbi Severne Makedonije, M-NAV, sa saradnicima.

20 oktobar 2021

Ministar Momirović u poseti Kontroli letenja Srbije i Crne Gore

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović je sa direktorom SMATSA Predragom Jovanovićem, obišao radove na izgradnji novog tornja aerodromske kontrole letenja i zgrade Centra kontrole letenja Beograd.

06 oktobar 2021

Kontrolori letenja po dualnom modelu studija

Počela obuka prve generacije kontrolora letenja koji se školuju po dualnom modelu studija na Višoj vazduhoplovnoj školi “Vazduhoplovna akademija” i u SMATSA.

21 maj 2021

Vazduhoplovna akademija u Vršcu postala deo sistema formalnog obrazovanja

Ugovor o prenosu imovine Vazduhoplovne akademije u Vršcu na Republiku Srbiju potpisan je u Vršcu, čime je ovaj centar za obuke postao deo sistema formalnog obrazovanja…..

27 april 2021

Oglas za prodaju komercijalnog otpada

Prodaja komercijalnog otpada prikupljanjem pisanih ponuda u okviru postupanja prema zakonskim zahtevima u oblasti upravljanja otpadom u Republici Srbiji.

09 februar 2021

Konkurs za upis nove klase studenata na SAA

Kontrola letenja Srbije i Crne Gore SMATSA doo Beograd i SMATSA Vazduhoplovna akademija Objavljuju K O N K U R S.