Радојица Ровчанин нови директор SMATSA

На предлог Владе Србије, данас је Надзорни одбор Контроле летења Србије и Црне Горе (SMATSA доо) именовао Радојицу Ровчанина из Београда за директора Контроле летења Србије и Црне Горе.

Радојица Ровчанин нови директор SMATSA

30.01.2014

Контрола летења Србије и Црне Горе

SMATSA

Београд

31.01.2014. год.

 

Саопштење за јавност

На предлог Владе Србије, данас је Надзорни одбор Контроле летења Србије и Црне Горе (SMATSA доо) разрешио дужности Слободана Цвијана, вршиоца дужности директора SMATSA и именовао Радојицу Ровчанина из Београда за директора Контроле летења Србије и Црне Горе.

Радојица Ровчанин рођен је 29.05.1953. године и завршио је Правни факултет Универзитета у Београду. Радио је у ЈАТ-у 25 година на пословима Контролора саобраћаја, Техничкој делатности, Сектору продаје, као заменик директора Домаћег саобраћаја, директор Домаћег саобраћаја, директор Тржишта, директор Регионалног саобраћаја и саветник генералног директора за комерцијалне послове. Ровчанин у SMATSA долази из Агенције за безбедност саобраћаја где је био на функцији начелника Одељења за опште и правне послове и заменик директора. Говори Енглески и Руски језик.