SAA добила награду „Капетан Миша Анастасијевић“

Признање је доказ да је SMATSA Ваздухопловна академија оправдала поверење и потврдила квалитете.

SAA добила награду „Капетан Миша Анастасијевић“

11.12.2014

SMATSA Ваздухопловна академија из Вршца добила је признање „Капетан Миша Анастасијевић“ на манифестацији „Пут ка врху“. Награду додељују Агенције за тржишне комуникације, Радио-Телевизија Нови Сад, Привредна комора Војводине и Факултет техничких наука. Награду је примио начелник SAA Мирко Вранић, који је том приликом новинарима у Дому Културе у Ковину рекао:

„Признање „Капетан Миша Анастасијевић“ је доказ да је SMATSA ваздухопловна академија из Вршца још једном оправдала поверење и потврдила своје квалитете и да је на самом врху када је обука пилота у питању. За нас награда представља велику част и драго нам је што се данас налазимо на овако великом свечаном скупу где се додељују признања свима онима чији је рад у образовању препознат и цењен. За нас као Академију награда представља подстрек за будућност и још већи рад са циљем да постигнемо што боље резултате. Сама награда представља обавезу да вреднујемо оне резултате које смо имали до сада и представља нови задатак за будућност јер школујемо пилоте који су најбољи у свом послу, без обзира у којој светској авио-компанији раде. Генерације које се већ 60 година успешно школују код нас такође су доказ високог нивоа обуке која се негује већ деценијама у SMATSA Ваздухопловној академији. Наша Ваздухопловна академија једна је од највећих и најистакнутијих у читавој Европи. Чинимо све да из Вршца изађе високо квалитетан пилотски кадар који ће на најбољи начин у Свету да представља, не само нас као ваздухопловну Академију, већ и Србију. И даље ћемо унапређивати и теоријску наставу и практични рад инструктора.

Хвалимо се тиме да имамо сопствени Аеродром са три писте, наш Контролни торањ, флоту од 20 модерних авиона, сопствено одржавање ваздухоплова и технике и пре свега високо стручан кадар који ће од 104 студента, колико их сада школујемо, направити пилоте који ће сигурно и безбедно превозити путнике по целом Свету”.

Награда „Капетан Миша Анастасијевић“ је годишње признање које се додељује најуспешнијим појединцима предузетницима и институцијама. Признање се додељује током манифестације „Пут ка врху“ чији је циљ да подстиче и афирмише предузетништво у Србији.