SMATSA на Буржеу

Одржано више успешних састанака

SMATSA на Буржеу

25.06.2019

У близини Париза, на аеродрому „Le Burget“ одржан је 53. Међународни сајам ваздухопловства на коме је присуствовала и делегација Контроле летења Србије и Црне Горе SMATSA доо. То је једна од најстаријих и највећих ваздухопловних манифестација на свету, где су представљени најновији ваздухоплови, системи, делови и пратећа опрема као и системи наоружања за војне ваздухоплове.

Том приликом, делегација SMATSA имала је више успешних састанака са произвођачима опреме које користи наш систем Контроле летења, и упознала се са новитетима на тржишту. Делегацији, коју је предводио директор Контроле летења Србије и Црне Горе Предраг Јовановић, представљени су технички новитети и планови развоја опреме и система које користе пружаоци услуга у ваздушном саобраћају.

Организатори су током 7 дана сајма, од 19.- 25. јуна 2019. године, угостили 2380 излагача из 48 земаља и преко 322.000 посетилаца. Сајам се организује сваке друге године, па ће следећи међународни сајам ваздухопловства у Паризу бити одржан у јуну 2021. године.

featured_image
featured_image
featured_image