SMATSA na Buržeu

Održano više uspešnih sastanaka

SMATSA na Buržeu

25.06.2019

U blizini Pariza, na aerodromu „Le Burget“ održan je 53. Međunarodni sajam vazduhoplovstva na kome je prisustvovala i delegacija Kontrole letenja Srbije i Crne Gore SMATSA doo. To je jedna od najstarijih i najvećih vazduhoplovnih manifestacija na svetu, gde su predstavljeni najnoviji vazduhoplovi, sistemi, delovi i prateća oprema kao i sistemi naoružanja za vojne vazduhoplove.

Tom prilikom, delegacija SMATSA imala je više uspešnih sastanaka sa proizvođačima opreme koje koristi naš sistem Kontrole letenja, i upoznala se sa novitetima na tržištu. Delegaciji, koju je predvodio direktor Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Predrag Jovanović, predstavljeni su tehnički noviteti i planovi razvoja opreme i sistema koje koriste pružaoci usluga u vazdušnom saobraćaju.

Organizatori su tokom 7 dana sajma, od 19.- 25. juna 2019. godine, ugostili 2380 izlagača iz 48 zemalja i preko 322.000 posetilaca. Sajam se organizuje svake druge godine, pa će sledeći međunarodni sajam vazduhoplovstva u Parizu biti održan u junu 2021. godine.

featured_image
featured_image
featured_image