Ministar saobraćaja i pomorstva CG Osman Nurković u poseti SMATSA

Unapređenje poslovanja Kontrole letenja Srbije i Crne Gore

Ministar saobraćaja i pomorstva CG Osman Nurković u poseti SMATSA

02.08.2018

Osman Nurković, Ministar saobraćaja i pomorstva Crne Gore sa saradnicima posetio je Kontrolu letenja Srbije i Crne Gore 02. avgusta 2018.godine. Crnogorsku delegaciju dočekao je direktor SMATSA Predrag Jovanović sa saradnicima, i predstavnici Ministarsva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Ministarstva finansija.

U zgradi Centra kontrole letenja Beograd održan je radni sastanak u cilju razmene aktuelnih tema, koje se odnose na poslovanje Kontrole letenja Srbije i Crne Gore. Akcenat je stavljen na planove modernizacije i unapređenje poslovanja SMATSA.

Tokom posete, od strane domaćina upriličen je obilazak Centra kontrole letenja Beograd, i Trening centra SMATSA.

Nakon što su prošle nedelje ministarka Zorana Mihailović i ministar Osman Nurković potpisali Memoranduma o razumevanju i saradnji vlada Srbije i Crne Gore, čijem potpisivanju je prisustvovao i direktor Kontrole letenja, ova poseta, sa stanovišta SMATSA, predstavlja događaj od izuzetnog značaja.

Sastanak je ocenjen kao izuzetno uspešan i konstruktivan. Nastaviće se sa radom na realizaciji planova modernizacije, i uspešnog poslovanja SMATSA.

featured_image
featured_image